Srpski

English

SAMS elektronik je firma kojoj je osnovna delatnost proizvodnja i prodaja prateće opreme za  procesiranje i distribuiranje video i audio signala.

Naši proizvodi su projektovani da održe ili povise ispravnost video i audio signala bez obzira šta proces obuhvata. Mi isporučujemo tehnološki naprednu opremu za kupce  koje se bave emitovanjem tv programa, kablovskim emiterima, produkcijskim kućama kao i za prezentacione sisteme, pres centre itd.

Za sve ovo vreme stekli smo poverenje mnogih  televizijskih stanica i audio/video produkcijskih kuća. SAMS elektronik rigorozno proverava i podešava proizvedenu opremu pre prodaje. Postojeća proizvodnja se redovno modernizuje u smislu praćenja novih standarda u ovoj oblasti.

SAMS elektronik bavi se i:

IDEJNIM PROJEKTIMA za sve vrste televizijskih sistema za emitovanje programa profesionalnih produkcijskih i post produkcijskih sistema, radio stanica, poluprofesionalnih produkcijskih sistema, post produkcije, duplikacije, prezentacionih sistema itd.

POJEDINACNIM PRODUKCIJSKIM PROJEKTIMA I SAVETOVANJEM u izboru idealne opreme za emitovanje i obradu video i audio signala za  TV studija, televizijske centre, produkcijske kuće.

KOMPLETNIM FINALNIM INŽENJERINGOM za sve gore navedene sisteme gde se uključuju idejni i izvođački projekti, isporuka i montaža opreme, startovanje sistema kao i dalja tehnička podrška.

Sistem upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usredsređenosti prema kupcu, orijentaciji na procese, sistemskom pristupu upravljanju, stalnom poboljšavanju, odlučivanju na osnovu činjenica i obostrano korisnom odnosu s dobavljačima i partnerima.

Da bismo ostvarili sve gore pomenuto:

  • Usvojili smo Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa međunarodnim standardom ISO 9001:2008, koji se primenjuje u svim sektorima poslovanja našeg preduzeća,
  • Sa kupcima gradimo korektne odnose, uvažavamo njihove zahteve i primedbe, kako bismo ispunili očekivanja i usavršavali svoje proizvode,
  • Biramo pouzdane isporučioce, sa kojima izgrađujemo partnerske odnose i međusobno poverenje, kako bismo osigurali kontinuitet i kvalitet rada,
  • Razvijamo nove proizvode i usavršavamo postojeće u skladu sa novim standardima u ovoj industriji,
  • Određujemo ciljeve kvaliteta, a stepen njihovog ostvarenja proveravamo i procenjujemo preko procedura našeg sistema u određenim vremenskim rokovima,
  • Poboljšavamo efikasnost poslovnih  procesa primenom standardizovanih procedura rada zasnovanih na savremenim konceptima menadžmenta,

Stalno poboljšanje procesa rada i Sistema menadžmenta kvalitetom zasnovani su  na aktivnom učestvovanju i podršci svih zaposlenih.